about heading beans banner
coffee bean banner focus
ANAMARIA #POKREĆEDAN

O NAMA

Anamaria Company d.o.o. započela je s radom još 1991 godine i do danas se razvila u jednog od vodećih proizvođača kave i napitaka na bazi kave u Hrvatskoj.


Neprestani trud i sredstva ulažu se u proširenje asortimana, razvoj prodajno-distribucijske mreže i prepoznatljivost branda, a dosadašnji uspjeh bazira se na visokoj kvaliteti proizvoda, osluškivanju zahtjeva tržišta, praćenju trendova u svim segmentima poslovanja, uvođenju novih tehnologija i kontinuiranoj edukaciji i motivaciji djelatnika koji su jedan od temeljnih vrijednosti uspjeha.

REZULTATI

medal icon

POSTIGNUĆA

Kao rezultat i najveće postignuće stoji činjenica da je brand Anamaria prepoznat od strane kupca te bilježi stalan porast potražnje. Kontinuirani napori i ulaganja u razvoj, rezultirali su vrhunskom kvalitetom naših proizvoda što su potvrdili ocjenjivački sudovi domaćih i inozemnih institucija, dodjelivši nam brojna priznanja.

cofee icon

PALETA PROIZVODA

Paletu proizvoda čine; espresso kave, mljevene kave (minas, filter, bez kofeina), cappuccino, instant kava, coffee mix 2u1 3u1 (classic, strong, macchiato, latte, ice coffee), topla čokolada, instant puding (čokolada, vanilija), kakao prah za kolače, bjelilo za kavu.

trust icon

SURADNJA

Anamaria Company d.o.o. proizvodi i pakira privatne robne marke za trgovačke lance (unutar i izvan EU), a asortiman robnih marki čine: mljevena kava, cappuccino, coffee mix 3u1, 2u1 , instant proizvodi, bjelilo za kavu, instant kakao napitak, kakao za kolače, Cialde (ESE tip - 44cm i Senseo tip - 62cm). Anamaria kao partner osigurava prepoznatljive brendove koji omogućuju krajnjim potrošačima iskustvo jedinstvene kvalitete.

coffee_cup

POSLOVNA FILOZOFIJA


U poslovnu filozofiju Anamaria je inkorporirala održivo poslovanje u vidu korištenja obnovljivih izvora energije, te pravilnog gospodarenja otpadom.


Cijeli Anamaria tim izuzetno je ponosan na činjenicu da svojom kavom i napitcima od kave već dugi niz godina pokreće dan svim ljubiteljima Anamaria proizvoda.


Nadamo se da će Anamaria kava pokrenuti i Vaš dan, i vjerujemo da ćete uživati u svakom našem proizvodu.

POSVEĆENOST KVALITETI


U Anamarii smo izuzetno ponosni na kvalitetu naših proizvoda. Naš primarni cilj je razviti, proizvesti i prodati samo visokovrijedne i kvalitetne proizvode izuzetnog okusa, koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Uz pomoć vlastitog laboratorija i akreditiranih vanjskih ustanova, provodimo redovite kontrole od ulazne sirovine do gotovog proizvoda.


Praćenjem svih parametara u sveobuhvatnom tijeku nastanka proizvoda osiguravamo visoko kvalitetan i zdravstveno ispravan proizvod. Osim svakodnevnog priznanja naših kupaca, Anamaria proizvodi su nagrađeni mnogobrojnim domaćim i inozemnim nagradama kakvoće. Brojna priznanja obavezuju nas da i dalje ulažemo u održavanje kvalitete i plasiranje novih inovativnih proizvoda.

coffee_spoons
heading banner
heading bannerheading banner
ZAPRATITE NAS

BUDIMO SE
ZAJEDNO

people

KVALITETAN RADNI ODNOS


Jednako važan nam je i kvalitetan radni odnos s našim djelatnicima. Naši zaposlenici su naša obitelj. Iznimnu važnost pridajemo dobrom i pozitivnom radnom okruženju u kojem timskim radom i zajedničkim snagama pobjeđujemo sve prepreke radne svakodnevice. Svaki naš proizvod i svaka ispijena šalica kave su naš zajednički uspjeh kojem svi jednako pridonosimo. Kontinuirano ulažemo u rast i razvoj naših zaposlenika na njihovo osobno zadovoljstvo i dobrobit cjelokupnog poslovanja.

people

ODRŽIVI RAZVOJ


Naš napredak se zasniva na održivom razvoju, brizi za okoliš i društvenu zajednicu. Djelujemo prema usklađenosti sa zakonskom regulativom i svjetskim industrijskim standardima. Uravnoteženo poslovanje omogućuje nam da vodimo brigu o prirodnim resursima i učinku na okoliš, kao i mnogobrojnim društvenim djelovanjima. Ponosni smo i zahvalni na činjenici da naš uspjeh možemo podijeliti s cijelom našom zajednicom i šire.