Posvećenost kvaliteti

  U Anamarii smo izuzetno ponosni na kvalitetu naših proizvoda. Naš primarni cilj je razviti, proizvesti i prodati samo visokovrijedne i kvalitetne proizvode izuzetnog okusa, koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Uz pomoć vlastitog laboratorija i akreditiranih vanjskih ustanova, provodimo redovite kontrole od ulazne sirovine do gotovog proizvoda. Praćenjem svih parametara u sveobuhvatnom tijeku nastanka proizvoda osiguravamo visoko kvalitetan i zdravstveno ispravan proizvod. Osim svakodnevnog priznanja naših kupaca, Anamaria proizvodi su nagrađeni mnogobrojnim domaćim i inozemnim nagradama kakvoće. Brojna priznanja, kao što su IFS Food, ISO 9001, ISO 14000, Halal, Kosher i Vege, obavezuju nas da i dalje ulažemo u održavanje kvalitete. IFS Food certifikat odnosi se na sigurnost prehrambenih proizvoda na svim razinama procesa proizvodnje. Nadalje, ISO 9001 odnosi se na upravljanje kvalitetom, dok se ISO 14000 odnosi na zaštitu okoliša. Certifikati Halal i Kosher odnose se na hranu i napitke koji su dozvoljeni pripadnicima islamske i židovske vjeroispovjesti, a Vege certifikat na hranu i pića koja su pogodna za vegane. 

                               

 

Jednako važan nam je i kvalitetan radni odnos s našim djelatnicima. Naši zaposlenici su naša obitelj. Iznimnu važnost pridajemo dobrom i pozitivnom radnom okruženju u kojem timskim radom i zajedničkim snagama pobjeđujemo sve prepreke radne svakodnevice. Svaki naš proizvod i svaka ispijena šalica kave su naš zajednički uspjeh kojem svi jednako pridonosimo. Kontinuirano ulažemo u rast i razvoj naših zaposlenika na njihovo osobno zadovoljstvo i dobrobit cjelokupnog poslovanja.

 

Također, naš napredak se zasniva na održivom razvoju, brizi za okoliš i društvenu zajednicu. Djelujemo prema usklađenosti sa zakonskom regulativom i svjetskim industrijskim standardima. Uravnoteženo poslovanje omogućuje nam da vodimo brigu o prirodnim resursima i učinku na okoliš, kao i mnogobrojnim društvenim djelovanjima. Ponosni smo i zahvalni na činjenici da naš uspjeh možemo podijeliti s cijelom našom zajednicom i šire.

 

Vrhunski okus domaće proizvodnje!

 

                                                                       

 

-