Posvećenost kvaliteti

U Anamariji smo izuzetno ponosni na kvalitetu naših proizvoda. Naš primarni cilj je razviti, proizvesti i prodati samo visokovrijedne i kvalitetne proizvode izuzetnog okusa, koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Uz pomoć vlastitog laboratorija i akreditiranih vanjskih ustanova provodimo redovite kontrole od ulazne sirovine do gotovog proizvoda. Praćenjem svih parametara u sveobuhvatnom tijeku nastanka proizvoda osiguravamo visoko kvalitetan i zdravstveno ispravan proizvod. Osim svakodnevnog priznanja naših kupaca, Anamaria proizvodi su nagrađeni mnogobrojnim domaćim i inozemnim nagradama kakvoće. Brojna priznanja obavezuju nas da i dalje ulažemo u održavanje kvalitete i plasiranje novih inovativnih proizvoda.

Jednako važan nam je i kvalitetan radni odnos s našim djelatnicima. Naši zaposlenici su naša obitelj. Iznimnu važnost pridajemo dobrom i pozitivnom radnom okruženju u kojem timskim radom i zajedničkim snagama pobjeđujemo sve prepreke radne svakodnevice. Svaki naš proizvod i svaka ispijena šalica kave su naš zajednički uspjeh kojem svi jednako pridonosimo. Kontinuirano ulažemo u rast i razvoj naših zaposlenika na njihovo osobno zadovoljstvo i dobrobit cjelokupnog poslovanja.

Također, naš napredak se zasniva na održivom razvoju, brizi za okoliš i društvenu zajednicu. Djelujemo prema usklađenosti sa zakonskom regulativom i svjetskim industrijskim standardima. Uravnoteženo poslovanje omogućuje nam da vodimo brigu o prirodnim resursima i učinku na okoliš, kao i mnogobrojnim društvenim djelovanjima. Ponosni smo i zahvalni na činjenici da naš uspjeh možemo podijeliti s cijelom našom zajednicom i šire.

 

Vrhunski okus domaće proizvodnje!

 

 

-