Profil tvrtke

Tvrtka Anamarija Company d.o.o. započela je s radom još 1991. godine, započevši putanju kao mala obiteljska pržionica, i razvivši se u respektabilnu tvrtku čiji su proizvodi gotovo na svim policama u Hrvatskoj i regiji.

Kao jedan od vodećih proizvođača kave i napitaka na bazi kave, ulažemo neprestan trud i sredstva u proširenje asortimana, razvoj prodajno-distribucijske mreže  i prepoznatljivost branda.

Naš dosadašnji uspjeh bazira se na visokoj kvaliteti proizvoda, osluškivanju zahtjeva tržišta, praćenju trendova  u svim segmentima poslovanja, uvođenju novih tehnologija i kontinuiranoj edukaciji  i motivaciji djelatnika. Posebnu pažnju posvećujemo brizi za naše zaposlenike koji su jedan od temeljnih vrijednosti našeg uspjeha. 

Kao rezultat i najveće postignuće stoji činjenica da je brand Anamaria prepoznat od strane kupca te bilježi stalan porast potražnje. Kontinuirani napori i ulaganja u razvoj, rezultirali su vrhunskom kvalitetom naših proizvoda što su potvrdili ocjenjivački sudovi domaćih i inozemnih institucija, dodjelivši nam brojna priznanja.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da svojom kavom i napitcima od kave već dugi niz godina uljepšavamo dan svim ljubiteljima Anamaria proizvoda.

Hvala Vam na vjernosti! 

 

 

 

 

-