Zapleši s nama

Ovog vikenda, 20.05.2023. Anamaria tim se družio je na Europskom trgu, gdje je bio organiziran event „Zapleši s nama“, zajedno s poznatim voditeljima, profesionalnim plesačima, ali i slučajnim prolaznicima koje je namamio zvuk glazbe. Cijeli event je vodila Mia Kovačić, dok su se plesnim dijelom bavili Hrvoje Kraševac (plesni studio „Fever“ https://www.fever.hr/ ), Marko Mrkić (plesna škola „Lijeva i desna“ https://www.lijevaidesna.com/ ), Tihomir Ciglar (plesni centar „Fredi“ https://fredi-dance.hr/ ) te Helena Naletić i Patrik Seretin (plesni cenatar Zagreb by Nicolas https://pcz.hr/) . Između plesnih radionica publiku je zainteresiranom držala Lana Jurčević koja je i sama sudjelovala u „Plesu sa zvijezdama“ gdje joj je partner bio Hrvoje Kraševac.

Anamaria Company bila je ponosni sponzor eventa, a kuhali su se coffee mixevi (3u1 classic, 2u1 latte), te Quick&drink turska kava. Svi prolaznici i sudionici radionica mogli su dobiti svoj letak zajedno s uzorkom Anamaria proizvoda.

Anamaria je ponosna što je ove godine mogla biti dio eventa „Zapleši s nama“ i svojim napitcima pružiti prolaznicima energiju potrebnu za plesne radionice.

 

    

 

-